Zelfs in de stad ben je tegenwoordig niet meer veilig. Tijdens een fietstocht, wordt deze meid plotseling overvallen en in een auto gesleept, waarna ze in een leegstaande loods op brute wijze wordt verkracht door twee gemaskerde mannen.In deze flim krijgt een blond meisjes bezoek van een loodgieter, deze vertelt haar dat de huisbaas hem heeft gestuurd voor een reparatie. De naieve meid laat de man binnen maar dan blijkt hij een brute verkrachter te zijn. Op grove wijze wordt de jonge meid aangerand.Nietsvermoedend wordt hier een vrijgezelle dame overvallen door twee gemaskerde personen die zich toegang hebben weten te verschaffen tot haar woning. Op meedogenloze wijze wordt de dame verkracht en gedwongen tot het geven van een pijpbeurt.

 

In deze film zie je hoe twee dronken mannen een meisje ontvoeren en haar vervolgens meenemen in de kofferbak van hun auto. Daarna wordt ze bij een van de mannen thuis keihard op brute wijze verkracht. Nadat ze allebei klaar zijn met haar wordt ze pas weer vrijgelaten.Hier kun je zien hoe een roodharig tippelhoertje plotseling overmeesterd wordt door twee gespierde kerels. Ze wordt vastgebonden en vernederd. Ze spuiten drank over haar heen en verkrachten haar zowel anaal als vaginaal.Deze blonde schooljuf komt net terug van de boodschappen als ze door een gewapende man overvallen wordt. Ze wordt vastgebonden met een aantal stevige touwen en vervolgens op groffe wijze misbruikt.Wat begint met een onschuldig gezelschapsspel eindigt al snel in een flinke verkrachting. Nadat de jongens iets te veel wodka hebben gedronken kunnen ze zich niet meer inhouden en vergrijpen ze zich aan de jonge meid. Ze wordt vervolgens gedwongen tot groepsex.Deze jonge brunette was 's avonds nog alleen op straat toen ze ineens werd overvallen door twee mannen. Hulpeloos wordt ze meegesleept naar de kelder van een gebouw waar ze hard wordt genomen door beide heren. Ze wil om hulp schreeuwen maar dat heeft geen zin, niemand kan haar horen.


Error # 01 :: Could not connect to db-server : 1045 :: Access denied for user 'sexyworld'@'localhost' (using password: YES)