Hier krijgt een jonge brunette een flinke sadistische behandeling, haar hoofd wordt eerst omwikkeld met plastic zakken en tape zodat ze niet eens kan toekijken hoe ze aangerand wordt. Om hulp schreeuwen wordt ook erg lastig voor haar, ze kan slechts hulpeloos haar lot ondergaan.


In deze film dacht een jonge meid een leuke vent ontmoet te hebben, nadat ze autopech had schoot deze man haar te hulp. Achteraf had hij duidelijk andere plannen met dit lekkere mokkeltje. Nadat hij haar naar binnen heeft gelokt, wordt ze keihard genomen.Deze meid had beter niet alleen de deur uit kunnen gaan, tijdens een wandeling over de heide wordt ze plotseling aangevallen door 2 mannen. Vervolgens wordt haar mond ingetaped en spuiten de heren hun sperma over het gezicht van deze meid heen.Wat begon als een gezellig avondje uit eten met haar kersverse date, eindigde in een nachtmerrie. Nadat ze in de stad waren geweest besloten ze nog wat te gaan drinken bij haar thuis, maar de jongeman was niet alleen van plan wat te gaan drinken, zodra hij kans ziet, verkracht hij haar op brute wijze.Deze blondine wordt in een loods gelokt en daarna op een bizarre wijze vernederd, met een lipstick wordt haar hele gezicht ondergekalkt, waarna ze gedwongen wordt tot een trio met twee gewapende mannen.
Deze beurt zal ze niet snel meer vergeten.In deze extreme film zie je hoe een knappe blondine aangerand wordt door twee gemaskerde mannen. Ze dwingen haar tot een pijpbeurt, waarna ze vervolgens keihard wordt genomen door beide heren. Nadat ze klaar zijn met haar wordt ze naakt op de grond achtergelaten.Hier hebben twee gewetenloze mannen toegang weten te krijgen tot de flat van deze blonde meid. Ze zijn van plan haar keihard te gaan nemen en dat gaat lukken ook. De weerloze meid is geen partij voor deze gespierde kerels. Ze kan alleen maar wachten tot ze met haar klaar zijn en haar hopelijk weer met rust laten.Alleen liften is niet altijd even verstanding, zeker niet als je er zo lekker uitziet als deze meid. Nadat het meisje in eerste instantie dankbaar instapt in de auto is het al snel afgelopen met de pret. De chauffeur van de auto blijkt hele andere bedoelingen te hebben met dit schattige blondje.


Error # 01 :: Could not connect to db-server : 1045 :: Access denied for user 'sexyworld'@'localhost' (using password: YES)